30 november 2021

Werkschoenen kopen

werkschoenen

Ik werk in de bouw en heb voor in de winter een warme werklaars en voor in de zomer de Ryder werkschoen. De Ryder werkschoenen is perfect voor in de zomer. De schoen ventileert goed dus zit niet te warm, ook draagt de schoen heel comfortabel en licht. Ik vind het belangrijk dat de schoen goed aansluit om de voet, omdat dat veiliger is tijdens het werken, de schoen voldoet hier ook aan. De schoen heeft stalen neuzen wat perfect is voor de bouw. De Ryder werkschoen is wel echt gemaakt voor de zomer, want als het regent blijven je voeten niet droog en tijdens koud weer krijg je snel koude voeten.

De JB werklaars trek ik aan bij nat een koud weer. De laars is veilig doordat het een stalen neus heeft. Tijdens mijn werk moet ik soms metaal zagen, daar komen veel vonken vanaf en de laarzen beschermen mij daar ook tegen. De zool van de laars is stevig, maar toch flexibel waardoor je gemakkelijk op je hurken kan zitten zonder er last van te hebben. De laars ventileert goed, dus als het warmer wordt buiten kan je ze nog steeds aan. Ik had zelf niet verwacht dat de schoen zo licht zou zijn, omdat het een werklaars is. In de lente wissel ik deze twee werkschoenen om, als het nat weer is doe ik de JB werklaarzen aan en als het droog en warm is doe ik de Ryder werkschoen aan.

Zelf ben ik ook erg tevreden over de service, zo had ik mijn schoenen besteld en de volgende dag al binnen. Ik had een te grote maat besteld, dus moest ik ze retourneren. Dat ging gemakkelijk en snel, twee dagen later had ik mijn geld weer terug.