28 januari 2022

Panama Jack damesschoenen

Panama Jack damesschoenen zijn hele robuuste schoenen van topkwaliteit. Door de hoge zool zorgen zij ervoor dat je de schoenen goed kunt gebruiken voor lange afstanden. Denk hierbij aan boswandelingen of een uitje naar het pretpark. Het merk is opgericht in 1989 in een Spaanse werkplaats. De schoenen worden ook volledig in Spanje gemaakt. Het hoeft dus niet van de andere kant van de wereld af te komen. 

Panama Jack damesschoenen bij VABOTTI

VABOTTI beschikt over een gigantisch assortiment aan schoenen. Ook voor Panama Jack. Met meer dan 67 producten voor dit merk kan je spreken over een grote aanbieder. De schoenen zijn al verkrijgbaar vanaf €49,- en zijn op zijn duurst €209,99. Dit maakt het interessant om eens een kijkje te nemen op de webshop. Je kan deze collectie namelijk bestellen in 10 verschillende kleuren. Dit gevariëert met leer, nubuck, suede, metallic en pony hair. Daarnaast levert dit merk alleen schoenen met een uitneembaar voetbed. Ideaal als je het mij vraagt.
VABOTTI biedt klanten de mogelijkheid om op Afterpay te betalen. Daarnaast heb je 21 dagen de mogelijkheid om producten te retourneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *