28 januari 2022

Nieuwe strandschoenen nodig? Zoek niet verder

mooie schoenen

Na een lange periode van werken eindelijk op vakantie, hoe heerlijk is dat? Naast al dat vele werken en alle drukke dagen is het logisch dat we een keer toe zijn aan vakantie. Ik ga in de zomer ook graag een tijdje op vakantie en ik bezoek ieder jaar weer graag een ander land. Mijn vakantie in de zomer boek ik ook vaak vrij lang van te voren. Ik vind het namelijk erg leuk om ergens voor een lange tijd naar uit te kijken. Zo kan ik, wanneer ik eindelijk op vakantie kan, hier nog meer van genieten. Mijn volgende vakantie heb ik een tijdje geleden ook weer geboekt. Dit jaar wordt het een heerlijke, rustige zonvakantie. Toen de vakantie alsmaar dichterbij begon te komen, kon ik langzaam beginnen met het voorbereiden. Want voor mijn zonvakantie moest ik nog wel een aantal dingen aanschaffen. Zo was ik op zoek naar strandschoenen die ik tijdens mijn vakantie kon dragen. 

groot aanbod

Fijne schoen voor de vakantie

Mijn zoektocht naar de juiste schoen heeft wel even geduurd. Want niet alleen wilde ik goede schoenen hebben voor mijn vakantie, ook vond ik het belangrijk dat de schoenen van goede kwaliteit en duurzaam zouden zijn. Het was dus even zoeken naar de juiste schoen, maar toen ik bij Cayucos de ideale schoenen had gevonden, was dat het lange zoeken zeker waard. De schoenen van Cayucos zijn ontzettend leuke en goede canvas schoenen die in vele leuke zomerse kleurtjes beschikbaar zijn. Zo was een leuk kleurtje uitzoeken ook niet bepaald makkelijk. Voor deze schoenen maakt het niet uit dat ze wat vies worden. Je kunt ze heel gemakkelijk schoonmaken of wassen. Ook kunnen deze strandschoenen heel goed tegen water, dus ik kan hiermee straks op mijn gemak door de zee lopen. Ik hoef ze vervolgens alleen even te laten drogen en dan kan ik ze weer dragen. Ik ben blij dat ik deze schoenen tegen ben gekomen en heb een paar besteld in een hele leuke kleur. Daarom kan ik ook niet wachten om ze te dragen. Niet alleen tijdens mijn vakantie, maar ook daarna.

zomerse kleuren