27 oktober 2021

Leuke zomerschoenen nodig?

2 min read

In de zomer is het tijd om onze warme laarzen om te ruilen voor luchtige zomer schoentjes. Het is natuurlijk wel fijn als je er met dertig graden nog leuk en fris bij kunt lopen. Maar wat voor verschillende zomerschoenen zijn er nu eigenlijk? En hoe draag je deze? Wij geven je graag wat tips, waardoor jij stijlvol de zomer door kunt!

Sneakers

Sneakers zijn schoenen die je ook zeker in de zomer kunt dragen! We kunnen ons voorstellen dat leren sneakers weer iets té warm zijn, in dit geval kun je het beste gaan voor sneakers van canvas of katoen. Deze stof ademt meer, waardoor je dus frisse voeten zult blijven houden. Er zijn verschillende leuke zomermodellen te koop, zoals witte sneakers of licht blauwe met een streepje. Dit is natuurlijk afhankelijk van je smaak, maar over het algemeen zijn sneakers perfect te combineren met je zomeroutfits.

Slippers

Voor wie het liefst een open schoen draagt, kunnen slippers een ideale zomerschoen zijn. Er zijn diverse modellen slippers waar je uit kunt kiezen. Zo heb je teenslippers, badslippers of instappers. Ook slippers kunnen erg modieus zijn en komen in verschillende kleuren en designs. Neem bijvoorbeeld een kijkje op https://www.thelittlegreenbag.nl/ipanema/ voor een groot aanbod aan slippers. Deze kun je ook erg leuk combineren met je zomerkleding, waardoor ze een waardevolle toevoeging zullen zijn voor je outfit.

Espadrilles

Deze schoen is de laatste jaren steeds hipper geworden bij zowel mannen als vrouwen. Espadrilles komen oorspronkelijk uit de jaren 70 en wordt gezien als een ideale zomerschoen. De onderkant van de schoen is vaak gemaakt van geworven riet. De bovenkant van de schoen is van stof, vaak canvas of katoen en komt in veel leuke kleurtjes en printjes. Dit schoentje is vaak iets chiquer om te dragen en staat daarom leuk onder een zomers jurkje of jeans met een blouseje.